2018.Mar.21-22. IPLS Moszkva

International Private Label Show - Moscow

Saját Márkás Termékek Nemzetközi Kiállítása
 Moszkva, Oroszország

 
Tematika
  • Élelmiszeripari termékek (ételek, szeszes- és üdítőitalok, mirelitek, készételek, fűszerek, snack-ek stb.)
  • Nem élelmiszeripari termékek (háztartás, egészség, higiénia, szépségápolás, állateledel, elektronika stb)

A rendezvényt a Reed Exhibitions, a Világ vezető kiállításszervezőjének magyarországi képviseleteként hirdetjük meg a vásár hivatalos árain.

2014 márciusában az IPLS Moszkva kiállítással indul hódító útjára Oroszországban a Private Label üzletág. Érvek a magyar cégek oroszországi piacra lépése mellett:

Az európai piacokon a saját márkás termékek aránya több mint 30%. Az orosz és a volt FÁK országok tagállamaiban egyelőre a kiskereskedelmi árbevétel 4-5%-át (474,5 milliárd Rubel) teszik ki. Ebben a hatalmas különbségben rejlenek Oroszország még ki nem aknázott fejlődési lehetőségei. A kiskereskedelmi szinten történő értékesítés fejlődik a legdinamikusabban Oroszországban.  A kiskereskedők stratégiailag fontosnak tartják a portfóliójukban a sajátmárkás termékek arányának növelését. A private label termékek előnye a kiváló ár-érték arány, ami a fogyasztók számára a legfontosabb tényező.

A kiállítás szervezői a piaci adatokat elemezve elérkezettnek látták az időt a kiállítás lebonyolítására, ugyanis a folyamatosan emelkedő keresletet már nem lehet a helyi gyártók, termelők termékeivel ellátni, ezért külföldi cégek bevonása válik szükségessé. A WTO rengeteg kereskedelmi korlátozást feloldott Oroszországban, megkönnyítve a piacra lépés feltételeit. A piacra lépessel nem csak az orosz, hanem Fehéroroszország, Kazahsztán és más fejlődő ex-FÁK tagállam piacaira és belépés nyílik a termékek vámmentes kereskedelme miatt.  Rohamosan fejlődő régiók: Krasznodar, Novoszibirszk, Jekatyerinburg. Oroszország népessége 143 millió fő, gyorsan növekvő középréteggel.  A nők aránya a társadalomban 10millióval nagyobb férfiaknál, akik kedvelik a saját márkás termékeket. Az Orosz Kormány folyamatos reformintézkedésekkel élénkíti a gazdaságot és csökkenti az állam beavatkozását.

 

Bővebb információ kérése

Amennyiben további információra van szüksége a kiállítással kapcsolatban, küldjön e-mailt kollegánknak.

Kiállítási Kategóriák