2018.Jun.26-28. World Nuclear Exhibition - Párizs

WNE

Nemzetközi Nukleáris Kiállítás
 Párizs, Franciaország

 
Tematika

 

A World Nuclear Exhibition az AIFEN (French Nuclear Industry Exporters' Association) égisze alatt, a Reed Exhibition szervezésében kerül megrendezésre, 2018. június 26-28. között immár harmadik alkalommal. A francia szaktárca célja egy globális fórum tető alá hozása volt a nukleáris szektorban tevékenykedő összes érintett számára, legyen az szolgáltató, gyártó, kutató-fejlesztő. Franciaországban a villamosenergia-termelés 75%-a kerül ki ezen forrásból, fajlagosan kis költségen előállítva azt - aminek köszönhetően a világ legnagyobb áramexportőrévé válhatott. Ezért is került a rendezvény az ország központjába, Páriszba.

A 2014-es kiállításon a hivatalosan regisztrált 7215 látogató között 50 szakminiszter és szakállamtitkár is részt vett az eseményen, amelynek három napja alatt közel 2000 üzleti megbeszélést folytattak a szereplők. A házigazda franciák mellett többek között az Egyesült Királyság, Németország, Japán és Kína is üzemeltetett nemzeti standot; összesen 10 nemzeti pavilon és 25 országból érkező 495 vállalat, szakmai szervezet mutatkozott be.

A 2016-os rendezvény kulcsadatai: 678 kiállító, 17 nemzeti pavilon, 8807 szakmai látogató, 60 workshop, több mint 3250 leszervezett B2B megbeszélés.

A Reed Exhibitions hivatalos képviseleteként szervezzük a magyar megjelenést.

 
Videó
 
 

Bővebb információ kérése

Amennyiben további információra van szüksége a kiállítással kapcsolatban, küldjön e-mailt kollegánknak.

Kiállítási Kategóriák