2018.Apr.05-07. Nemzetközi Gazdasági Vásár - Ungvár

Nemzetközi Gazdasági Vásár

Nemzetközi Gazdasági Kiállítás és Regionális Vásár
 Ungvár, Ukrajna

 
Tematika
  • multiszektorális: élelmiszeripar, építőipar, fogyasztási és beruházási javak

 

Piaci környezet:

Kárpátalja városai mindig különböztek Ukrajna más régióitól úgy építészetileg, mint területrendezéssel. Ez nemcsak az évszázados hagyományok visszatükröződése, hanem különböző nemzetek építészeti- arhitekturális hagyományának szintézise. Évszázadok óta a magyar, osztrák, szlovák, cseh és olasz mesterek feledhetetlen emlékeket hoztak létre Kárpátalja városaiban.

Ungvár földrajzi elhelyezkedése már sok éve lehetővé tette az új anyagok és technikák felhasználását az építőiparban, ugyanúgy, mint az új tendenciákat a lakóházak tervezésben. Ezt hivatott elősegíteni a 2006 óta évente megrendezett építőipari szakkiállítás.

Tekintettel arra, hogy a Magyarországra vezető határátkelőhelyek a várostól mindössze néhány kilométerre vannak, valamint arra, hogy a régió számtalan kiaknázatlan lehetőséget tartogat, a kinti szervező úgy döntött, hogy a regionális gazdasági kapcsolatok erősítése érdekében nemzetközi rendezvénynek ad otthont.

A rendezvény jó lehetőséget nyújt mindazoknak, akik már jelen vannak és azoknak is, akik szeretnének nyitni az ukrán piac felé.

 

Bővebb információ kérése

Amennyiben további információra van szüksége a kiállítással kapcsolatban, küldjön e-mailt kollegánknak.

Kiállítási Kategóriák