2017.Jan.01-Dec.31. TalkB2B

Hatékony segédeszköz a találkozószervezéshez
 
Tematika

 

 

A TalkB2B egy webalapú platform, speciálisan a kereskedelmi tevékenységet folytatók, konferenciák, hálózatok, és egyéb, B2B találkozókat szervező csoportok számára.

 

Hatékony eszköz, egyszerű és intuitív

Egy vállalkozás számára a potenciális partnerekkel való kapcsolatfelvétel leghatékonyabb módja a B2B találkozó. Egy 30 perces megbeszélés elegendő a vállalkozást megismerni és megismertetni, azonban nagyszámú résztvevő esetén egy ilyen esemény megszervezése szoftveres támogatás nélkül bonyolult és időigényes feladat.

Ezt a szervezői munkát könnyíti meg és teszi átláthatóvá a résztvevők számára is a program. A partnerek felkutatása már a rendezvény előtt megtörténik, a feltöltött résztvevői profiloknak köszönhetően.

 

Működése

A szoftver alapötlete egy eszköz biztosítása a résztvevők számára rövid profilismertetésre, valamint a kínált és keresett szolgáltatások leírására.

A regisztrált tagok a profiljuk feltöltését követően részletes kereséssel találhatnak tárgyalópartnereket a többi regisztrált tag körében, és jegyezhetnek be tárgyalási időpontot velük.

A TalkB2B a rendezvény előtt összeállítja minden egyes résztvevő számára a saját találkozóinak programját, amelyet a konferencia ideje alatt végigkövethet.

  

 

Használatának további előnyei: TalkB2B szoftver tájékoztató

 

 

Bővebb információ kérése

Amennyiben további információra van szüksége a kiállítással kapcsolatban, küldjön e-mailt kollegánknak.

Kiállítási Kategóriák