Vásárlátogatás

 

Az egyéni és szakmai utakat szervező MADEIRA Business Tours csoportos vásárlátogatásokat szervez számos szakrendezvényre.

 

Aktuálisan kiemelt ajánlatuk: 

Bővebb információért érdeklődjnek a következő elérhetőségen: info@madeira-travel.hu

 


  

Utazásszervező partnerünk, az Universal Travel Kft. teljes körű szervezést vállal szakmai rendezvényekre látogatók és kiállítók részére egyaránt. Weboldal>>>

Aktuálisan kiemelt ajánlatok (részletek a kiállításra kattintva):


 

Az USA utazási szakértője, a Morton's Travel teljes körű ajánlatai a közeljövőben megrendezett, IT szektor rangos képviselőit felvonultató amerikai konferenciákra és kiállításokra vonatkozóan (az ajánlatok a megfelelő rendezvényre kattintva elérhetőek):

MedAssets Healthcare Business Summit, Las Vegas (2016. április 26-28.)

Interop, Las Vegas (2016. május 3-5.)

  


 

A Mac-Line Hungary Kft. a balkáni lehetőségek jobb megismeréséhez friss gazdasági híreket, útleírásokat, tanácsokat, menetrendeket és térképeket kínál.

Miért érdemes a térség piacait ismerő kiállításszervezőtől tájékozódni a balkáni piacokon?

Ha már folytatnak exporttevékenységet a térségben:

Az egyes országok gazdaság-irányítóitól, külképviseleteinktől, külföldi képviselői hálózatunktól, a velünk együttműködő külföldi vásárközpontoktól szerzett információk felhasználásával, a szervezésünkben megvalósuló kiállítási résztvételekkel ugyanis esélyt teremtenek maguknak piaci részesedésük növelésére, üzleti kapcsolataik továbbfejlesztésére.

Ha még nincsenek jelen a balkáni piacokon:

Érdemes akkor is, ha még nem tettek lépéseket, s akkor is, ha korábbi próbálkozásaik nem hoztak megfelelő eredményt. Akár a hazai lehetőségek beszűkülése okozta kényszer, akár a dél-kelet-európai piacok felértékelődése vezeti Önöket a Balkánra, segítségünkkel könnyebben megtehetik a kezdő lépéseket, a következő módon:

Külföldi rendezvényeink legtöbbjén abban az esetben is kínálunk cégünknek, vállalkozásuknak ingyenes résztvételi lehetőséget, ha önálló kiállítóként nem terveznek megjelenést. Mintakollekciók bemutatásával, katalógusok, prospektusok, szórólapok átadásával, szerény tárgyalási lehetőséggel, a vásár továábi standjainak meglátogatásával esélyük nyílik termékeik megismertetésére, piaci információk gyűjtésére, cseréjére. "Az információcserével gyakorlatilag megkétszereződnek ismereteink."

Várjuk kérdéseiket, együttműködési szándékuk jelzését, amely után, személyes találkozásunk során mi is részletesen tájékozódunk piaci törekvésikről, s tárgyalhatunk az általunk nyújtható további szolgáltatásokról.

A tájékozódás megkönnyítésére Európa térkép letölthető itt, a balkáni térségről pedig itt.

 

Albánia
Algéria
Ausztrália
Ausztria
Azerbajdzsán
Belgium
Bosznia-Hercegovina
Brazília
Bulgária
Csehország
Dél-Afrikai Köztársaság
Egyéb szolgáltatások
Egyesült Arab Emirátusok
Egyesült Királyság
Fehéroroszország
Franciaország
Görögország
Hollandia
Horvátország
India
Irak
Japán
Kazahsztán
Kína
Koszovó
Lengyelország
Líbia
Macedónia
Marokkó
Montenegró
Németország
Olaszország
Omán
Oroszország
Pakisztán
Románia
Spanyolország
Szaúd-Arábia
Szerbia
Szlovákia
Szlovénia
Törökország
Ukrajna
USA
Üzbegisztán

Kiállítási Kategóriák